Ett foto i timmen

Jag har egentligen lite svårt för att intressera mig i större grad för någon annan människas vardagsbestyr men jag har alltid gillat ”ett foto i timmen”-inlägg.

Förhoppningsvis gör du det också, för här kommer ett!

Jag har en ledig dag idag och tänkte att en ledig dag ändå har lite mer intressant att erbjuda än en arbetsdag (som förvisso är intressant, men som i fotoväg mest ser ut som en dataskärm).

Då kör vi!

public.jpeg

07:53 Jag steg upp vid sju men fixade frukost först en timme senare. Här min favoritgröt med ett ägg i och med jordnötssmör på. Mums! Fantastisk frukostläsning med den sista delen i Milleniumserien.

public.jpeg
public.jpeg

08:35 En krispig morgondimma drog mig ut på morgonpromenad. Så underbart att under samma promenad få uppleva den nästan vintrigt kalla morgonluften och lite senare den värmande förmiddagssolen i ansiktet.

public.jpeg

09:29 Lite planering av veckan och bullet journalfix inför oktobermånad.

public.jpeg

10:20 Soffmys med mina skotska vänner från serien Outlander.

public.jpeg

11:14 Mera soffmys. Nu med två bra böcker och en morot. Mm!

public.jpeg

12:16 Efter lunchen trampade jag iväg till gymmet. Jag är inte van vid att ta spegelselfier …

public.jpeg

13:30 Cyklar hem efter ett tungt pass. Makaroniarmar och spaghettiben. Och jag är inte heller så bra på att ta kort när jag cyklar. Safety first!

public.jpeg

14:35 Jag i soffan lyssnar på min egen låt i radio. VA?! Från och med idag spelas The Haralds låt Autumn Mood i Yle Vega. Galet!

public.jpeg

15:24 Jag är aktiv på mina sociala medier gällande vår singels senaste framgångar.

public.jpeg

16:22 Återhämtning (inte så mycket efter träningen som radiodebuten) med min enda last i livet (de svindyra och svingoda rawbitesen) och Mikael Blomkvist.

public.jpeg

17:05 Vi äter kycklingsallad. Det är gott.

public.jpeg

18:47 Jag är sötsugen och rotar fram favoritgodiset ur något skrymsle. Och gör lite candykonst, det kanske redan är en grej!

IMG_7148.jpeg

19:35 Jag dricker mitt bästa höstte och läser bok. Höstmyset når nya höjder.

public.jpeg

20:25 Jag rullar ut yogamattan och stretchar ut min stela kropp och gör lite rörlighetsövningar. Så skönt att avsluta dagen med att lugna ner kroppen på det här sättet.

public.jpeg

21:17 Kvällsmål i form av smoothie. Nu intar jag detta till ljudet av min ljudbok och går sedan och lägger mig. En riktigt skön måndag har jag haft!

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.