Om Mig

Mindy Svenlin (f. Åström) | 24 | Vasa

Jag är född i Kanada, uppvuxen i Karleby och bosatt i Vasa. Med tre ord beskrivs jag bäst som en glädjespridande, driftig och empatisk kvinna. Jag är däremot av den åsikten att det är rätt och slätt omöjligt att beskriva en person med endast tre ord.

Mitt starka intresse för böcker, kommunikation, språk och människor drev mig till att studera till modersmålslärare (svensklärare i Sverige) och senare till forskning inom modersmålets didaktik. Utöver det här jobbar jag som danslärare och spenderar tid åt att träna, blogga och umgås med mina kära. Musiken är också en stor del av mitt liv, och jag brukar bland annat uppträda på vigslar och bröllopsfester både som solist och i band. 
 

mindyjoy-om-blogg.jpg

Historien bakom bloggen
Mindy Joy

Redan som barn ägnade jag mycket tid åt att skriva dagbok eller diverse sagor och berättelser. Jag har alltid varit uppmärksam på min omgivning, och de mest banala och vardagliga tingen kan för mig få en fördjupad, nästan symbolisk, betydelse. På många sätt ser jag min blogg som en naturlig utveckling av de här dragen - skrivandet och nyfikenheten. På min blogg delar jag med mig av mina livsbetraktelser, mitt sätt att se och uppleva världen, i hopp om att väcka eftertanke hos mina läsare. 

Under flera olika perioder i mitt liv har jag skrivit blogg med varierande framgång. Under en tvåårig paus mellan åren 2015-2017 väcktes längtan om bloggen till liv igen. Den gången starkare och mer målmedveten än förut. Den här sidan, mindyjoy.net är resultatet av den längtan. 

Jag vänder mig till läsare, i alla åldrar, som gärna ser det vackra i de mest enkla tingen, som vill att läsning ska starta tankeprocesser och som vill ha ett andrum i vardagen.

 

Disclaimer

Min blogg är på många sätt ett blivande. 

En ständig rörelse, en resa mot det jag vill nå. På min blogg delar jag med mig av de reflektioner som uppkommer under den här resan. Jag inbjuder dig att som läsare att ta del av de här tankarna som kan vara halvtänkta, genomtänkta eller inte alls uttänkta, och jag vill bevara mig rätten att låta dem vara just vad de är.

Syftet med min blogg är att ge inspiration och ge möjlighet till reflektion, men jag vill att du som läsare håller till godo det jag skriver, och har i ständig åtanke att det sist och slutligen är mina subjektiva åsikter - inte allmängiltiga sanningar. Jag gör heller inga anspråk på att framstå som en expert som ger professionella råd i allehanda frågor. 

Jag förbehåller mig rätten att ändra på min blogg, hur jag sköter min blogg och innehållet i min blogg.