S e p t e m b e r

Det är den första septemberveckan och jag är taggad!

Inte taggad på ett sådant där störande överoptimistiskt-brist-på-verklighetsförankring-sätt utan snarare taggad på ett sunt förväntansfullt sätt. Höstmelankolin har inte bitit på mig än och förhoppningsvis håller den sig på flera armlängders avstånd i år.

September är en bra månad och låt mig motivera varför. Rutinerna har åter infunnit sig efter semestern, men sommarens sega eftervärme dröjer sig kvar. Det här betyder att man får ta ut det bästa av båda världar: regelbundna mat- och sovtider men ändå mycket ork till att göra det där lilla extra utöver vardag (skogspromenader, kvällsäventyr och picknickar).

I september utkommer också Stefan Ahnhems Motiv X (som jag väntar!) och gymmet har ett nytt tidschema för gruppträningen vilket innebär ett större utbud. Kvällarna blir sakteliga mörkare men dagarna är fortfarande ljusa långt in på eftermiddagen; det här betyder sol på arbetstid men skymning när man vill mysa om kvällen.

September är här och jag är taggad!

(Må jag aldrig sluta glädjas över livets små, goda ting)

Plus att jag har nya glasögon och anteckningshäften

Plus att jag har nya glasögon och anteckningshäften

Vad ser du fram emot med september?
Låt mig få veta i kommentarsfältet nedan.

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.