Andas in, andas ut

Söndagen till ära blev det en tur längs en vacker vandringsled i gott sällskap (kan ni gissa vilken vandringsled vi gick på?).

Söndagar är lugna dagar för mig. En dag att varva ner och ladda om. Jag summerar ofta veckan som har varit för mig själv, och brukar också planera veckan som står för dörren. Men viktigast för mig är att få vila riktigt ordentligt.

Det är märkligt det där med vila. Hur olika det kan se ut. För mig innebär vila att sitta i läsfåtöljen och läsa länge länge. Men vila för mig kan också innebära att baka en ordentlig sats med bullar eller bröd att fylla frysen med. Ganska sällan innebär vila för mig att ligga på soffan, utan istället handlar vila för mig om att göra något jag tycker om och får energi av. Som till exempel att ta en härlig naturvandring med fina vänner.

För visst är det energigivande att fylla lungorna med frisk luft, att beundra vackra utsikter och spana efter djur. Och det bästa av allt är ju förstås när man väl ställer ner väskorna och beslutar sig för att ta den där efterlängtade kaffepausen. 

Då vilar jag.

Vad gör du för att vila?

utflykt-blogg1.jpg
utflykt-blogg2.jpg
utflykt-blogg8.jpg
utflykt-blogg4.jpg
Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.