Post it-kärlek

Det finns mycket jag och Samuel inte gör. Men skriver post it-lappar, det gör vi.

postit-blogg.jpg

Jag tycker det är en fin vana. Att skriva post it-lappar.

Det blir mest informativa sådana, som den på bilden ovan. Men också roliga sådana, lappar "skrivna" av kaffekokaren ("Jag är stark - späd ut mig") eller gymväskan ("Jag luktar illa, vädra mig!"). Lappar som vill pigga upp, göra glad eller överraska. Lappar som säger det var för att jag tänkte på dig som jag skrev det här

Idag när mycket sker virtuellt, och via pling på telefonen, känns det härligt analogt att plita ner ord till sin kära, med eftertänksamhet och omtanke, eller i all hast innan man rusar ut genom dörren. Ingen skillnad vilketsom.

Det om något är vardagsvackert och ljusglimtar i vardagen.

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.