Det är hon

Det är hon med de finurligaste minerna, de härliga spontana dansmovesen och de många öppenhjärtiga kommentarerna som inte bara en gång har fått oss att brista ut i hjärtligt skratt. Det är hon med de roligaste snapchatfilmerna och det stora hjärtat för katterna. Hon med den imponerande youtube-kunskapsbanken som ofta får oss att se på allehanda random filmsnuttar som sätter en guldkant i tillvaron. 

Det är hon med det varmaste hjärtat och härligaste kramarna. Hon som har koll på allt från business till jakt, och hon som ibland får oss att alldeles vrida oss av skratt till följd av en högst oväntad och alldeles hejdlöst roligt kommentar. Det är hon den mångvetande som sällan slutar fascinera oss med sin breda kunskapsbas och intressanta kuriosa. Hon den modiga och skönsjungande, den vårdande och nyfikna.

Det är hon den rättframma och handlingskraftiga som sprider uppmuntran där hon går. Hon som är otroligt skicklig på att ta sig an nya människor och som generöst vill hjälpa och ge råd. Det är hon med den skärpta situationskomiken och de slagkraftiga replikerna. Hon den tuffa, som samtidigt har ett alldeles genomvarmt hjärta. 

Det är hon med det bubblande skrattet och det starka rättvisepatoset. Hon som med en sådan taktfullhet och finkänslighet sätter ord på det som andra inte vågar. Det är hon, experten på imitationer och som bjuder på sig själv på ett underbart sätt. Hon med de många roliga uttrycken som alldeles oundvikligt smittar av sig. 

Det är de som förgyller mitt liv. Vi som är så väldigt olika på många sätt, men på ett centralt sätt ändå väldigt lika. Mina systrar och vänner. Och inte bara ni som representeras i bilden nedan, utan alla de vackra, starka kvinnorna jag har nåden av att få ha i mitt liv.

Jag är så tacksam för er!

Bilden är tagen av bästa A.

Bilden är tagen av bästa A.

Dessa kvinnor i mitt liv ❤

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.