Mitt kära grannland

Det var en ambitiös Mindy som hade planerat att leverera ett bildrikt inlägg efter helgens Umeåbesök. Väl tillbaka på fastlandet Finland igen skrollar jag igenom telefonen och ser att jag har hela en bild som är värd att visas.

Jag har däremot en handfull ofrivilliga bilder som har blivit tagna utan mitt medvetande (ni vet, sådana där bilder på väskbottnen eller på marken och en halv sko, som är väldigt suddiga och totalt tagna av misstag). Vad är upp med det, frågar jag mig. Men bildfrånvaron till trots - om ni vill ha shopping i en stad som inte överväldigar en så som större städer, som har massor av mysiga områden, härliga bokbutiker och shoppar och ett fint folk ska ni båta över till Umeå!

Vi spenderade tid med Lina och Staffan och vårt härliga fadderbarn Sibel under helgen. Som alltid när vi umgås blir det mycket skratt, mycket gott, lite träning samt diskussioner om livets små, stora och kontroversiella frågor, vilket resulterar i sena nätter och långsamma morgnar. Väldigt fina ingredienser för ett veckoslut. 

Ett goals hus. Tänk er en bokhörna, alternativt en flygel i den vita runda delen. Vem (vad?) bor här, är det till salu, hur mycket kostar det, får jag bo här?

Ett goals hus. Tänk er en bokhörna, alternativt en flygel i den vita runda delen. Vem (vad?) bor här, är det till salu, hur mycket kostar det, får jag bo här?

Fina fadderbarnet Sibel och min bästa Samuel på tur i Umeå.

Fina fadderbarnet Sibel och min bästa Samuel på tur i Umeå.

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.