Glimtar

Det är underbart att titta i bildarkivet.

Det är så fint att se vilka minnen som har fastnat på fotografier. Ibland är det till synes onödiga stunder som har blivit förevigade på bild, inte något jag värnar om i stunden men som efteråt får ett enormt värde.

Här delar jag med mig av några glimtar från 2019.

Vi bytte ut vår Vasahem till ett Korsholmshem och blev husägare för första gången.

Jag ägnade mycket tid i gångarna i det här biblioteket som jag efter två år av tveksamhet har kommit att gilla enormt. Jag ägnade enormt mycket tid åt böckerna. Inget nytt under solen alltså.

Vi tapetserade för första gången någonsin och fick hjälp av våra vänner i sann talkoanda och det var bland de roligaste dagarna under hela året. Foto av min goda vän Sofia Ylimäki-Lindqvist.

Jag har umgåtts med fantastiska människor i alla åldrar.

Jag hade en mängd spelningar med mina band The Haralds och Mama Astrom Band. Urkul!

Jag reste till fem länder och såg vackra vyer i allt från Lissabon till Trondheim.

Jag hade en underbar sommar fylld av festligheter, vänner, fotboll, träning, keikkor och en resa till Helsingfors med min bästa vän.

Jag hittade en träningsglädje som jag inte har upplevt sen jag spelade fotboll som femtonåring. Tränade också med vänner ibland och det är det bästa.

Vi etablerade ett syskonband och släppte vår första singel Autumn Mood. Foto till höger: Vilja Media.

I jobbväg höll jag mina första fortbildningstillfällen och deltog i min första prekonferens för doktorander. Jag blev förärad med en doktorandanställning på tre år och fick delta i flera konferenser.

Överlag fick jag uppfylla drömmarna att starta en bokklubb, uppträda regelbundet, växa som människa, lära känna nya människor, utvecklas i mitt jobb, resa till nya platser, läsa en mängd böcker, fördjupa mina relationer till mina nära och till och med bli faster.

Vilket år 2019. Nu är jag så redo för 2020!

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.