Underskattad morgon

Dörren  ö p p n a d e s  inte.
Det var ingen skillnad hur många gånger jag backade, gick mot dörren, drog i handtaget, stirrade stint på kameran (som om det skulle hjälpa).

Nej. Inget hände.

Jag hörde det där knäppande ljudet från rörelsesensorn, den visste att jag är här, kameran såg att jag var här. Grejen var bara att ingendera kunde förmedla det här åt dörrackaren som envist förblev låst.

Så där stod jag.
06:01 en torsdagmorgon redo för mitt morgonpass.
Med  en dörr som inte öppnades.

Mycket förvånad och inte så lite snopen återvände jag hem.
Tänkte: det här blir nog ingen bra dag då den fick en så kass start.

Så fel jag hade. 

För att muntra upp mig tog min Samuel med mig på en löptur i den friska morgonluften (förlåt för klyschigt uttryck men det var verkligen krispig luft), och en snabb tur till utomhusgymmet nära oss. För ovanlighetens skull åt vi frukost tillsammans ackompanjerade av nattens NHL-match.

Och dagen tog en ny vändning.

Ha en skön torsdag bästa vänner!

Bild från natursköna Krombi 2017.

Bild från natursköna Krombi 2017.

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.