Vårkänslor

Våren kommer med pirr i magen och nykärskänslor.

För mer än ett halvt decennium sedan var den här majmånaden en alldeles oerhört pirrig och spännande månad. Jag låg ofta sömnlös om nätterna, eller vaknade de mest udda tiderna och var alldeles oförmögen att somna om. Men ändå var jag inte alls trött.

När jag väl sov drömde jag de märkligaste drömmarna. De var märkliga men sockersöta och ljuvliga; sådana där drömmar som man önskar att skulle fortsätta nästa natt.

Och jag var bortom glad.

Jag trodde att jag var skicklig på att dölja de känslor som jag hyste för en viss Samuel, men jag har sedermera förstått att mina vänner (och vemhelst i min närhet) genast kunde avläsa mig: Mindy är kär!

Och visst var jag det.

Upp över öronen kär i en Samuel med en grön Clio, med de blåaste ögonen och den bästa humorn. En Samuel som får vem som helst att skratta och slappna av. En Samuel med enorm rättvisepatos och lojalitet, men med en ständig glimt i ögonen. Javisst var ja kär!

Visst är jag det!

Bildregn från början till nu.

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.