På samma lag

Det finns mycket som kan sägas om honom.

Som till exempel att han har ett rättvisepatos utan like. Att han kan få vem som helst att skratta. Att han har den förunderliga förmågan att bli bästa polare med i princip vem som helst. Och, det här bör nämnas nu när vi pratar om allt som kan sägas om honom, han gör världens godaste scrambled eggs (!). 

Det jag har kommit att uppskatta mycket, mera, mest - speciellt under de här senaste veckornas nyorientering med jobb och ett nytt skede i livet - är ändå hans laganda. Han har ett sådant spelöga för behoven och vem som rimligtvis kan åtgärda dem. Han ser inte till sitt bästa, utan ser till vårt bästa. Osjälviskt och tjänande.

Du och jag, på samma lag.

Bild från mars 2017. 

Bild från mars 2017. 

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.