Och jag andas ut

Ibland kommer fredagar mer lägligt än andra gånger. Som den här veckan.

Jag skickade in min avhandling för handledning igår, så idag har jag haft hela dagen på mig att städa, julpynta (med det lilla julpynt som hittas i vårt hushåll), rensa kaffekokaren (gör det oftare människor, fy bubblan vad obehagligt det är!) och handla i lugn och ro. Härligt med såna här mellandagar - inte riktigt vardag men inte heller veckoslut. 

Idag har vi lite oförhappandes (fantastiskt ord det där) snubblat in i decembermånad. Och jag har fått öppna den första luckan i min Dermosil kalender, och min Samuel fick dricka sin första slurk av kaffet gjort på kaffe från kaffekalendern (många kaffen i samma mening). (Jag måste sluta överanvända paranteser). 

Jag tror det är ett säkert, och fint, ålderstecken att jag nästan alltjämt går i inneskor, även hemma. De här är mina favoriter, världens skönaste och mjukaste. 

fredagschil-blogg.jpg
fredagsdetaljer-blogg.jpg
Bild från ett år tillbaka, december 2016. 

Bild från ett år tillbaka, december 2016. 

kafffi-blogg.jpg

Ha ett fint veckoslut, läsare!

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.