Medvetandeström

Det tar en tid att anpassa sig till ett nytt tempo. Ett nytt livsskede, rentav. Jag har ju som nämnt börjar jobba och än så länge är det ett trevande; det där med att få jobb, avhandling, danslärarjobb, fritid och hushåll att gå ihop. 

Inte så att det nödvändigtvis är stressigt eller svårt. Men det är ett trevande. Ett blivande, kan man väl säga. Det är orsaken till att bloggen ibland inte uppdateras varje dag fastän det är mitt mål, men jag hoppas ni låter mig treva ett tag.

Vi skaffade en ny TV igår. Och TV:ns storlek till följd var vi tvungna att skaffa ett nytt tv-bord. Det i sig skapade en mängd ringar på vattnet och igårkväll fanns inte en enda ledig yta, då alla byrålådor, skåp och skrubbar var tömda i väntan på att bli rensade och organiserade. Klockan 23:00 ville jag helst göra det här:

GIF från giphy.com.

Vi köpte tvn på black friday. En del av mig är trotsig och i passiv protest mot kommersiella konsumtionsdagar som just black friday. Jag ogillar köphetsen, hypen och hur galna folk blir kring liknande dagar. Å andra sidan är jag medveten om att man faktiskt kan göra ordentliga fynd på de här dagarna. Det gjorde i alla fall Samuel och jag. Vår trotjänare till TV fick äntligen gå i pension och vi välkomnade en ny TV. Idag, på lördagen efter black friday, är priset redan uppe med 600 € mer. Om det inte är ett fynd så vet jag inte.

tv-blogg.jpg

Och välbehövliga kängor åt tanten själv. Det var ett rejält kap och uppfyllde mina samtliga kriterier: konjaksfärgade snörskor med dragkedja, ingen klack och inte för högt skaft. Och ett visst pristak förstås. Av en ren slump stövlade jag in i en butik och praktiskt taget snubblade över de här godingarna. Så som sagt, jag är tudelad då de kommer till konsumtionsdagar.

skouan-blogg.jpg
Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.