Nedslag i telefonbilder

Mitt telefonminne är ständigt fullt vilket gör att jag med jämna mellanrum är tvungen att gå igenom bilder och övrigt, i jakt på sådant som går att radera eller flytta över till en extern hårddisk. Innan jag gör det vill jag dela med mig av några godbitar ur mitt bildflöde på telefonen.

Bild från februari 2016. Vårt fadderbarn Sibel och jag på hennes dop i februari 2016. Hennes fina mors blogg hittar ni  här .

Bild från februari 2016. Vårt fadderbarn Sibel och jag på hennes dop i februari 2016. Hennes fina mors blogg hittar ni här.

Bild från mars 2016. Samuels lyxmorgonmål-på-säng. Skulle inte sitta fel imorgon.

Bild från mars 2016. Samuels lyxmorgonmål-på-säng. Skulle inte sitta fel imorgon.

Bild från juni 2016. Idyllen ja. Min pappas mästerverk. Gäststugan  torpet  i sommarsken

Bild från juni 2016. Idyllen ja. Min pappas mästerverk. Gäststugan torpet i sommarsken

Bild från november 2016. Obligatorisk flygplansbild. Vi flög från Åbo till Vuokatti. Att se solen efter veckor av kaamosmörker var ett välbehövligt underverk.

Bild från november 2016. Obligatorisk flygplansbild. Vi flög från Åbo till Vuokatti. Att se solen efter veckor av kaamosmörker var ett välbehövligt underverk.

Bild från Åbo, december 2016. Någon vecka innan vi flyttade. Jag minns hur nostalgisk och vemodig jag kände mig i det här skedet av åboslutspurten.

Bild från Åbo, december 2016. Någon vecka innan vi flyttade. Jag minns hur nostalgisk och vemodig jag kände mig i det här skedet av åboslutspurten.

Bild från december 2016. Vi "spelade sällskapsspel" i Torpet, mina syskon, svägerskan, Samuel och jag. I verkligheten skrattade vi ihjäl oss medan vi planerade hur vår mors juluppdrag. I 19 år har hon planerat juluppdrag åt oss på julaftonsmorgon, nu var det ombytta roller. Mer om det i ett inlägg i december!

Bild från december 2016. Vi "spelade sällskapsspel" i Torpet, mina syskon, svägerskan, Samuel och jag. I verkligheten skrattade vi ihjäl oss medan vi planerade hur vår mors juluppdrag. I 19 år har hon planerat juluppdrag åt oss på julaftonsmorgon, nu var det ombytta roller. Mer om det i ett inlägg i december!

Bild från december 2016. Min Samuel och jag på väg på ugly sweater party!

Bild från december 2016. Min Samuel och jag på väg på ugly sweater party!

Bild från december 2016. Min sista KDC show. Hjärtesorg och översvallande tacksamhet.

Bild från december 2016. Min sista KDC show. Hjärtesorg och översvallande tacksamhet.

Bild från april 2017. Mina syskon, ingifta och jag klädde ut oss till sjukvårdspersonal på påsk. Vi reste runt i ambulansen (mina föräldrars amerikanska minivan) och underhöll nära och kära. Allt sådant tokigt med de här typerna.

Bild från april 2017. Mina syskon, ingifta och jag klädde ut oss till sjukvårdspersonal på påsk. Vi reste runt i ambulansen (mina föräldrars amerikanska minivan) och underhöll nära och kära. Allt sådant tokigt med de här typerna.

Bild från mars 2017. Att jag får dela allt det här med honom. ❤

Bild från mars 2017. Att jag får dela allt det här med honom. ❤

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.