Några aldrig tidigare beskådade bilder

Jag skrollar igenom mina telefonbilder, i brist på annat.

Och samtidigt hittar jag en mängd bilder som jag har tagit men som aldrig kommer att få se “dagens ljus”.

Uppenbarligen har jag haft någon slag anledning till att plocka fram telefonen och öppna kamera-applikationen, men alla bilder är ju inte direkt designade och eftertänkta och tänkta att hamna på sociala medier.

Jag har alltid haft medlidande med leksaker som inte leks med (Toy Story är en hjärtskärande film!) och känner kanske lite likadant med vissa bilder i min bildmapp.

Så därför, på min quest att göra ge bilderna ett meningsfullt värv, vill jag här dela med mig av några aldrig tidigare skådade bilder! Håll till godo!

IMG_6576.jpg
IMG_6622.jpg

Till vänster. Den här bilden är från Kyroboas där Oravais sommarteater uppförde pjäsen Under liten himmel i sommar. En regnig julidag bilade jag och några vänner dit för att förundras. Vi gillade pjäsen och sällskapet!

Till höger. Mina föräldrars hund Nelson, en australisk vallhund. Den är så söt så söt men så rädd för främlingar. Mig älskar den dock. Det är ömsesidigt.

IMG_6641.jpg
IMG_6645.JPG

Till vänster. När vi testade Naughty Burger i Helsingfors. Älskar batatfries. Älskar fries. Buge är väl helt okej också.

Till höger. Och samma dag när vi såg Lejonkungen i en mäktig biosalong tillsammans med 600 andra jämnåriga (90-talister, ni vet). Grät igenom allt.

IMG_6654.JPG
IMG_6680.JPG

Till vänster. Jag och Samuel på konsert när det regnade lätt. Samuel tyckte inte det var sådär jättekul precis.

Till höger. Ack sommarvärmen! Minns ni den? Min bror i farten på en intensiv volleybollmatch. En av sommarens skönaste dagar.

IMG_6720.PNG
36298D31-2D8D-401F-BF02-3CC1DB04AC72.JPG

Två självare.

Till vänster. En screenshot som jag tog på min bästa Sam under en dag då jag behövde extra mycket pepp inför en spelning. Det fick jag ju såklart, av den här sötaste bilden! Min sommarsam!

Till höger. Jag är allergisk för bilder på gymmet. Men den här var också en del av en snapchathistoria. Jag ligger och försöker benpressa. Det går sådär.

IMG_6770.JPG

Världens godaste frukost. Gröt med ägg i. En sked jordnötssmör, rejält med frysta blåbär och färska jordgubbar på det. Och kaffi! Förstås.

IMG_6771.JPG
IMG_6802.jpg

Till vänster. Så här ser väldigt mycket av vår lediga tid ut tillsammans. Jag läser en bok, Sam läser Twitter. Vi myser.

Till höger. Min cykel! Nu har vi äntligen skaffat ett ordentligt fordon åt mig och jag vill cykla mest alltid.

1F5F262E-D3CE-4190-88B5-E1EFC759B959.jpg
IMG_6834.JPG

Till vänster. Detaljer från familjefotografering. Älskar klänningen jag skaffade inför fjolårets examensfest och älskar läderväskan som jag har fått av mamma för några år sedan.

Till höger. Ännu en snapchathistoria. Denna ganska uppenbar.

IMG_6838.JPG
IMG_6856.JPG

Till vänster. Detaljer från en lässession. Fnissade alltid åt kapitlen som började med “Jag är Kara”. Dialekttalare i Svenskfinland vet jag pratar om.

Till höger. God smoothie om än lite tjock men passar utmärkt som mellis! En avokado, en fryst banan, 0,5 dl havregryn, en matsked jordnötssmör, lite mjölk av valfri sort (typ 0,5 dl för rätt så tjock konsistens), 0,5 tsk vaniljsocker, 1 msk kakao. Färska hallon att top it off med. SÅ gott! SÅ mättande!

Har du några bilder du borde rädda?

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.