Gör oss bra

Vi hade en otrolig spelning igår.

Ärligt talat visste jag inte riktigt vad jag skulle förvänta mig innan; det var ett nytt koncept för mama åström band med okänd lokal, främmande stad och heldagsgrej.

Det kunde ha gått sisådär, men det gick så mycket bättre än bra.

Men när jag säger så menar jag inte att vi spelade felfritt, satte varje ton och tajmade alla synkoper. Med det menar jag bara att vårt band i samspel och genklang med gästerna skapade en magisk, oförglömlig, kväll.

Jag har alltid tyckt att musiker är bäst när de interagerar med åhörarna istället för att låta scenen bli en piedestal och en skiljemur mellan vi och de. Ändå har interaktion aldrig varit så lätt och självklar som igår.

Vi var bra igår,

men det var bröllopsgästerna som gjorde oss bra. Det är rikt.

Mitt bänd, så stolt över att få vara en del av det!

Mitt bänd, så stolt över att få vara en del av det!

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.