Precis vad jag behöver

Vad gör man på fredagar när På Spåret inte längre visas om kvällen? Eller när Melodifestivalen inte längre är den enda säkra programpunkten för lördagen? Här hos oss läser vi, äter tortillas (för vi vill ju absolut leva upp till KAJs låt) och ser på film. En riktigt typisk copy-paste fredagkväll men ack vad jag njuter. Den här veckan har jag drabbats av en form av en sällan skådad post-gradu trötthet och jag går omkring och gäspar stup i kvarten. En lugn helg med mycket vila är precis vad jag behöver. 

Här fem korta:
1. Läser: Kaj Korkea-ahos Gräset är mörkare på andra sidan (hur sent ute är jag inte med den här!?)
2. Lyssnar på: Benjamin Ingrossos Dance You Off. Den kommer ta hem hela eurovisan!
3. Ser på: New Girl och Grey's Anatomy
4. Tänker på: Koreografier till vårshowen, forskningsplanen och på att börja rensa i skåpen
5. Gör: Förbereder middagen och fredagsdansar till Tomas Ledin

TREVLIG HELG KÄRA LÄSARE ❤

hejfredag-blogg.jpg
koppi-blogg.jpg
Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.