Ministudie i litteraturläsning: viktiga böcker i mitt liv

Då jag nu har en blogg genom vilken jag når ut till ett antal människor dagligen, tänker jag att det är ett alldeles ypperligt tillfälle att ta till vara på, och dela med mig av, de erfarenheter som mina läsare har. Jag brinner för litteratur och jag vet att många av er, mina läsare, också gör det. Jag vill inte att mitt bloggande ska vara en monolog, utan jag ser min blogg som en plattform för dialog och som en inspirationskälla för både mig och dig.

Något som jag är väldigt nyfiken på, är vad just du har för tips då det gäller litteratur och läsning. Det är bakgrunden till den här ministudien i litteratur. Så låt mig presentera:

Ministudie i litteraturläsning

Tema: viktiga böcker i mitt liv

IMG_1849.JPG

Temat är alltså viktiga böcker i mitt liv, och jag är så ivrig över den här ministudien! Nedan finns några frågor som bland annat handlar om favoritförfattare och favoritböcker. Om du vill får du väldigt gärna delta i den här ministudien. Du är helt anonym i dina svar, deltagandet är frivilligt och resultatet kommer att sammanställas och publiceras på min blogg för att sprida inspiration och tips. Fastän frågorna är skrivna i singularis (favoritbok) får du mer än gärna nämna flera böcker eller många författare.

Formuläret stängs söndagen den 18 februari klockan 23:59 och resultatet presenteras måndagen den 19 februari.

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.