Dagens bästa stund

Äntligen fredag. 

Det är intressant det där, hur den första arbetsveckan (oavsett hur lång eller kort den är) efter en längre ledighet seeegar sig fram likt vr:s internet då man ska kolla ett avsnitt Friends (buffrar buffrar buffrar). Men nu äntligen är det fredag och ack vad skönt. 

Jag ska njuta av en ledig helg, vara kattvakt åt vår fadderkatt (it's a thing. I invented it), utflykta lite, skriva gradu mycket, läsa en del, kanske spela spel (I don't mean to rhyme, but I do it all the time) och träffa vänner. 

Ingen fredagsbulle idag men däremot alldeles utsökt kaffe. Samuel fick en kaffekvarn i julklapp, och en mycket stilig sådan, så hädanefter blir det gofika mest varje dag. Kaffebönor från Vasas bästa butik och fredagsfikan är en räddad. Vi fick också utsökt irish cream smakkaffe från våra bästa umeåtyper så kvaliteten på kaffet här hos Svenlins når nya höjder. 

kaffikaffi-blogg.jpg

Jag önskar er ett riktigt skönt veckoslut, kära läsare!

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.