Vi gjorde det

En stor fördel med att jobba heltid är den alltid lika härliga fredagsglädjen. Den var svunnen ett tag i och med att jag aldrig hade föreläsningar på fredagar (seriöst! Jag hade kanske 3 fredagsföreläsningar under 4,5 års tid!). I Åbo fanns däremot ett härligt fredagscafé-koncept vid namn coffee and cake, och med den infann sig alltid fredagsglädjen trots frånvaron av studier på fredagar.

(Förlåt alla ni som jobbar helger och skift, men ni själva vet glädjen över att ha två dagar ledigt i sträck!)

Jag gläds också idag åt att dagarna blir längre och längre hela tiden. Jag märker det speciellt väl nu när jag slutar samma tid varje dag, och jag har noterat att det är lite ljusare för varje dag. Underbart!

tulips.JPG

Med den här bilden önskar jag dig en riktigt skön fredag, och ett skönt veckoslut, oavsett om det går i ledighetens eller arbetets tecken!

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.