Från arkivet

Med jämna mellanrum kikar jag tillbaka på var jag var, och vad jag gjorde, för ett år sedan. Precis på dagen ifjol fångade jag Vasa (Brändö) skyline i eftermiddagsmörkret. Kvaliteten på bilden är inte speciellt bra, jag tror det beror på att:

a) Det var kallt
b) Jag frös
c) Jag var hungrig
d) Jag var trött

Men mest sannolikt en kombination av dessa.

vasaskyline.JPG

För ett år sedan hade jag nyss inlett mina pedagogiska studier i Vasa. Jag hade knappt acklimatiserat mig i Vasa innan vardagen var i gång. Jag minns att jag var idel förväntan och nervositet inför studierna och dansstarten i den nya dansskolan. 

Det är lätt att med facit i hand säga att allt gick bra, för det gjorde det. Faktum är att vasavåren var den mest givande tiden under hela min studietid, och jag tror inte att jag någonsin har utvecklats som människa, studerande, lärare, medmänniska (etc. etc.) så snabbt som under vasavåren.

Det ni.

Var var du, och vad gjorde du för ett år sedan?

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.