När jag inte

Jag skrev för några inlägg sedan om hur min "nya" vardag än så länge ganska långt består av ett trevande. Jag balanserar det nya jobbet med danslärarjobb, avhandlingsskrivande, smågruppsaktiviteter, bloggande och motion. Men när jag inte gör något av följande, vad gör jag då?

decemberbujo-blogg.jpg

Pysslar med min Bujo. Ja min bullet journal uppfyller många syften. Inte bara underlättar den min vardag, utan den hjälper mig också att slappna av. Det är så rogivande att sitta och rita små krumelurer, eller träna på hand lettering eller annat. 

rummikub-blogg.jpg

Spelar sällskasspel. Jag är en tokig brädspelare. Eller egentligen frågesportspelare. På bilden ovan spelar jag och Samuel rummikub, ett superroligt och lätt-att-lära-sig-spel som närmast kan beskrivas som alfapet men med siffror. Alfapet är för övrigt ett spel som jag saknar, i ordets två betydelser, i mitt spelsortiment *julklappstips*. Ja och så äter jag lakrits/salmiak/choklad.

sunesjul-blogg.jpg

Myser. Nej jag skojar inte; en stor del av mina kvällar går att mysa. Jag gillar, och behöver, slappna av om kvällarna och gör det bäst genom att fixa kvällsmål, tända ett ljus eller tio, läsa en bok eller se på en serie. Ovan en bild från vår söndagsmorgon med rågbröd och Sunes jul.

promenera-blogg.jpg

Promenerar. Jag tycker det är alldeles oförskämt skönt att gå på promenad. En promenad uppfyller så många funktioner, och alla problem blir alltid lite bättre efter en tur i det friska!

Vad gör du när du inte gör allt det där som hör vardagen till?

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.