Veckan som varit

Veckan har varit magsjukans.

Lyckligtvis har vi alla kommit lindrigt undan. Faktum är att under största delen av veckan har vi mått toppen men hållit oss isolerade tills vi blev symtomfria i mer än 48h för att minimera risken att smitta ner någon annan nu innan påsk.

Jag och Samuel har jobbat hemifrån medan Molly, som hade denna släng redan förra veckan, har varit på dagis.

Under veckan har vi därför ägnat oss åt gemensamma lunchpromenader och kaffepauser med glass och kladdkaka (ni hör ju, inte värst allvarligt magsjuka) på terassen i solen (insikt 1: vi är otroligt vinterbleka, insikt 2: vårsolen är stark och både Sam och jag brände våra LÄPPAR på 15 minuter!?)

Denna vecka har på många sätt liknat den första corona lock-down:en ungefär den här tiden för tre år sedan: vi var friska men höll oss mest för oss själva, vi var mest hemma och undvek att röra oss ute på stan eller bland folk.

Nu håller vi på att måla om i sovrummet och inatt sov jag och Samuel i vardagsrummet vilket Molly förstås tyckte var helfestligt.

Nu är det skärtorsdag och vi ska försöka få färdigt sovrummet så att vi kan flytta tillbaka vår säng. Påskhelgen kommer att fyllas med mat, födelsedagskaffe, vänner och familj.

Jag kommer att medvetet logga ut under påskhelgen, och därför vill jag önska just dig en fridfull och fin påsk!

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.