Vår nya vardag

Vi har börjat dagisinskolning och nästa vecka börjar jag jobba.

Jag har verkligen trivts med att vara hemma, men jag har länge vetat att september 2022 är månaden då vi börjar med en ny vardag, och nu när den tiden snart är här känner jag mig verkligen redo.

Jag är taggad till tusen att börja jobba igen. En av mina artiklar kommer att publiceras vilken dag som helst, och den andra är på god väg. Jag älskar mitt jobb och kan inte vänta att få grotta ner mig i vetenskapsteorier, postfilosofiska perspektiv på skrivande och ontologiska frågeställningar (sorry för nörderiet).

Jag tror också att vår M kommer att trivas på dagis. Än så länge förhåller hon sig naturligt nog lite på sin vakt mot stället och personalen, men med tiden kommer hon att mjukna. Det gör hon alltid.

Utöver jobb kommer jag att dra lite träningspass på ett nyöppnat gym i stan, och så kommer jag fortsätta med bokklubbandet, bokbabblandet, bookstagrammandet, musicerandet, låtproducerandet.

Nog blir det ordentlig höst här ännu!

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.