Tacksamhetsdagbok

Jag har aldrig skrivit tacksamhetsdagbok men jag övar mig dagligen i den ädla konsten att se ljusglimtar i den stundvis gråtunga himlen.

Här är några ljusglimtar som jag är särskilt tacksam för just idag:

7BF8D2DC-36B6-4747-A1A8-DF924A1BE13B.JPG

GOD MAT
I dessa tider (nä vem lurar jag – alla tider!) är det underbart att kunna njuta av kulinariska upplevelser. Och sällan behöver det vara väldigt fancy för den här damen, nej det räcker med något smått och gott för att göra mig mer än nöjd.

Veckans höjdpunkt var när jag plockade ut all färsk frukt ur kylskåpet, skalade och hackade dem i mindre bitar och således hade en härligt näringsrik fruktsallad till mellanmål, frukost, efterrätt och kvällsbit! LYX!

DD0A284A-407E-4057-B090-62AC9977D20E.JPG

VÄNNER OCH SMÅTTNINGAR
Jag råkar ha många vänner som också väntar barn för tillfället och det är så fint att följa med deras resa och att om några månader få träffa alla små liv som ska komma till världen.

Här firade vi min vän Annas babyshower, och utöver henne finns många fler både när och fjärran som mitt hjärta gläds för och som mina tankar och böner går till så ofta <3

FullSizeRender 2.jpg

BRA BÖCKER
Jag har precis läst ut den här boken av Jessica Townsend och jag är så lyckligt över böcker som trollbinder och hänför. Och lyckan blir ännu större när en bra bok ingår i en serie!

IMG_5757.JPG

DET LILLA LIVET
Trots att jag sover uselt och inte alls är mitt piggaste och föraste jag är det ändå glädjande att babyn växer så det knakar och att jag känner rörelser stup i kvarten. Ännu får du härja på bäst du vill i magen men om några veckor vill vi nog träffa dig på riktigt!

IMG_5794.jpg

TOUKONEN
Alltså den här katten. Han är ännu sötare i verkligheten än i på bild kan jag lova, och precis så mysig som han ser ut. Vår katthund. Ger så mycket glädje!

Det här är några saker som jag tackar för idag.

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.