Ingen frågade

Men

Här kommer ändå en Touko-uppdatering.

Han växer oerhört snabbt och vi märker redan nu att han kommer bli en stor katt. Älskar det.

Han är väldigt verbal och jamar i tid och otid. Det är mysigt, oftast, men inte lika mysigt mitt i natten. Som tur är han oftast rätt lugn då.

Vi kallar honom ibland för Spinny, för han spinner hela tiden. Särskilt på natten då han alltid ska krypa riktigt nära oss.

Han är faktiskt en riktigt famnkatt och är gärna sällskap under våra tupplureroch han ska alltid sova mellan oss om natten.

Han är lite kräsen med maten men gillar kyckling och tonfisk mycket.

Han är duktig på att dricka vatten (vilket är lite ovanligt för katter), hoppa högt, hämta (och returnera, alltså ”apportera” föremål!) och att smita.

Han är väldigt orädd och gillar att leka med andra katter och till och med mina föräldrars hund.

Hans favoritleksak är aluminiumfoliebollar som vi kastar längs golvet. Han älskar att vara utomhus i koppel och kika på fåglarna och jaga insekter.

Han är lite rädd för dammsugaren men i övrigt är han nöstan naivt orädd.

Han har haft lite problem med sina öron men nu är de bättre och vi rengör dem varannan dag på grund av överaktiv vaxprodduktion. Mysigt.

Han är världens sötaste och ska alltid komma och hälsa på oss när vi kommer hem. Och han nöjer sig inte förrän vi har lyft upp honom i famnen och gett honom en riktigt skön bakom-öronen-smekning.

Ingen frågade, jag vet, men jag kan inte undgå att skylta med vår katt.

Bästa Touko. ❤️

C133EDD2-57BA-4165-AC03-BF8D81E9AAE8-C71D616B-ADD9-4822-BBAF-4D9DEBF69730.jpeg
Adjustments.jpeg
Adjustments.jpeg
Adjustments.jpeg
580984FC-C7DB-4EEB-B282-362B80F04F50.jpeg
Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.