Fem från arkivet

Att dyka ner i bildarkivet är guld.

“Oj vad jag hade långt hår där!” eller “Oj det där var så gott!” eller “Ja minns du det här!” är helt vanliga reaktioner när jag tittar igenom de senaste åren.

Här tänkte jag dela med mig av fem random minnen kopplade till bilder från bildarkivet.

I augusti 2015 var vi på bröllopsresa till Kroatien. Det var en oerhört avkopplande resa och jag minns två saker:

1) Jag hade endast tagit med mig en enda bok. Fick panik efter dag två när den nästan var slut och jag inte hade mer i läsväg.

2) Vi åt så mycket frukost en gång att vi var tvungna att sätta oss ner på en bänk mellan restaurangen och vårt rum för vi trodde vi skulle gå av.

Under 2014 bodde jag med Lina i en legendarisk lägenhet på en episk plast. Av någon anledning hade vi en dörrskylt med ovanstående text. Det hade jag glömt bort och det fick mig att skratta. Good times.

IMG_0110.jpg

När vi bodde i Åbo åt vi bärsoppa till middag. Ofta.

Det är faktiskt riktigt gott och jag hade totalt glömt bort att detta var en vedertagen rätt i vårt hushåll förut. Idag not so much.

Under åren 2014-2016 dansade jag i världens bästa danssällskap tillsammans med världens bästa danslärare Karin “Kashmi” Eklund. Ni som fortfarande är i Åbo ska definitivt kolla upp KDCs verksamhet. Fantastiskt kul.

Bilden är tagen innan min sista dansföreställning med det härliga teamet.

IMG_2739.jpg

Under 2017 var fredagsbulle en grej. Som på riktigt. Alltid dessa Berlinmunkar från Vöråpojken (världsklass!). Jag nästan grät när kassapersonalen så fräckt hade behandlat våra fredagsbullar en gång.

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.