Tre snabba denna tisdag

Jag levererar tre snabba reflektioner!

I dag blev jag nästan attackerad av en måsmamma som beskyddade sin fågelunge som urgulligt vaggade längs vägen (som om jag skulle ta den!?). Stora måsen cirkulerade, störtdök och lyckades väl i sitt syfte att skrämma livet ur mig. Fy vad jag ogillar fåglar, de är så oberäkneliga och... fågliga!

Till gladare melodier:

Jag har märkt att jag är en sådan där person som pratar för mig själv. I dag när jag cyklade till tryckeriet småpratade jag med mig själv om bland annat väglaget, husfasader, vädret och faktumet att jag hade alldeles för lite kläder på mig. Jag vet inte hur jag förhåller mig till faktumet att jag är en självpratare. Men jag tror att jag mestadels tycker att det är roligt.

I dag har jag varit störtlycklig över att vara doktorand! Det är så stimulerande och tillfredsställande att lära sig mer, fördjupa sig i ett ämne och veta "allt" som går att veta inom ett område. Det gör min själ så lycklig!

Lycka är att vara nöjd med livet här och nu.

minttu.jpeg

Ha en fortsatt skön vecka, bästa läsare!

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.