Milstolpe

Idag, den första september, är en milstolpe i mitt liv.

I två år har jag planerat och ruvat på idéer och drömmar, och det känns alldeles overkligt att nu kunna göra verklighet av en av dem. Och idag är dagen äntligen här - det är min officiella bloggreleasedag

Jag har bloggat till och från under en stor del av mitt liv, men ändå är det med skräckblandad förtjusning jag inbjuder Dig, vem du än är, att ta del av den här bloggen - en liten glimt av mitt liv.

Jag hoppas att jag ska kunna ge dig fina läsupplevelser. Jag hoppas på att få utveckla och dela med mig av mitt eget skrivande. Och jag hoppas på interaktion. Jag hoppas att du, min läsare, vill och vågar kommentera, höra av dig och go crazy på "Like"-knappen längst ner på varje inlägg. Jag brukar själv vara blyg med att kommentera på bloggar om jag inte personligen känner bloggaren ifråga, men jag jobbar på att uppmuntra och kommentera bloggar jag läser. Det minsta lilla livstecken från er läsare gör oerhört mycket. Och vem har sagt att man inte kan börja knyta nya kontakter just genom bloggar?

Därför hoppas jag att Du också vågar höra av dig - jag är tacksam för all slags kontakt!

Så välkommen till min blogg. Jag hoppas verkligen du kommer att trivas här! 

Hej blogosfären!  Alla promotionbilder är tagna av min goda vän och den otroliga  Sofia Ylimäki Photography

Hej blogosfären! Alla promotionbilder är tagna av min goda vän och den otroliga Sofia Ylimäki Photography

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.