Mina dagliga favoriter

Inlägget innehåller produktplacering. 

Jag tror att vi alla har vissa föremål som vi mer eller mindre "måste" ha på en daglig basis. Jag känner många handkräms- och läppomadaberoende människor, och många skulle aldrig lämna hemmet utan en borste eller hårsprej.

I det här inlägget tänkte jag dela med mig av fyra favoriter i skönhetsväg som jag har. Jag gör det här inlägget helt av fri vilja, och jag har varken fått pengar eller sponsrade produkter för att göra det här.

Så här kommer fyra dagliga favoriter! 

favvotvål-blogg.jpg

Dermosils Living Handtvål. Det här är en klar favorit i tvålväg. Jag är en doftmänniska och således också väldigt kräsen med dofter jag omger mig med. Den här tvålen är en riktigt fräsch, körsbärsblomdoftande handtvål som får en att snusa på händerna länge länge efter att man har tvättat dem. Jag hade en gång en parfym av L'Occitane en Provence som påminner om den här doften, och därför tror jag att jag är så förtjust i den här tvålen. Körsbärsdoft är min favorit doft, och därför var jag inte sen med att beställa hem produkter ur Dermosils körsbärsdoftande serie Living. Flaskan är också stilren i all anspråkslöshet och borde passa i de flesta hushåll. Prisvärd och inhemskt företag dessutom!

favvotorrshampoo-blogg.jpg

Batiste Instant Hair Refresh Torrshampoo. Min life-saver! Det här är absolut mitt favorit torrshampoo, och då kan jag säga er att jag har testat många! Den är rejäl - i bemärkelsen att man inte behöver använda mycket för att håret ska bli fräscht igen. Doften är alldeles underbar; en frisk och klar doft utan toner av tunga, blommiga och myskiga dofter. Batiste har ett stort sortiment av torrshampoon, men den här ljusblåa "Light and Breezy Fresh" är helt klart min etta! Mig veterligen finns den här "Light and Breezy" endast att köpas i specialbutiker och Citymarket, så alltid när jag stöter på den köper jag ett helt lager. Bästa!

favvoleppis-blogg.jpg

Burt's Bees Beeswax Lip Balm. Jag har alltid med mig den här i handväskan vart jag än går! Den doftar friskt av pepparmint och det jag gillar bäst med den är att den "kyler ner" läpparna. Alltså läpparna känns lite svala när man har applicerat läppomadan på läpparna. Jag brukar använda den här i en day-to-day kontext, men brukar inte använda den om jag har riktigt torra och sjuka läppar - då använder jag något mer neutralt från apoteket istället. Men som en vardagsläppomada är den helt klart min favorit!

favvodeo-blogg.jpg

Garnier Mineral Ultra Dry Deodorant. Jag tror att det är ett fint tecken på att man blir vuxen då man snöar in sig på en produkt och kör med den livet ut. Den här produkten har hängt med i fem år nu och jag är lika nöjd med den idag som för fem år sedan. Jag behöver en deodorant som är frisk, inte doftar för starkt men som ändå har en fräsch doft. Den här är också förmånlig och finns att köpas överallt vilket är praktiskt!

Vilka är dina dagliga favoriter?

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.