Ny vecka

I min värld ligger det alltid något förväntansfullt över en ny vecka.

Jag drabbas väldigt sällan av söndagsångest; ni vet den där krypande obehagskänslan av att Det Sköna Veckoslutet är förbi och Vardagen åter kallar.

Snarare är det tvärtom: när söndagen närmar sig sitt slut packar jag ivrigt min jobbväska, förbereder kanske en lunchlåda och tar en snabbtitt i min kalender för att få koll på den kommande veckan.

Och när måndagen väl är kommen börjar jag ivrigt planera för veckans göromål, strukturera upp vilka arbetsuppgifter som ska göras och när de ska göras. Jag älskar att planera så detta steg är typ det roligaste (sen ska ju allting verkställas också och det är ibland en annan historia som vi inte behandlar nu).

Den här veckan är rätt hektisk. Jag ska norröver en vända, Samuel ska norröver en annan vända, jag har program alla eftermiddagar/kvällar och den enda kvällen jag inte har det så har Samuel det istället.

Men det är ändå bara roliga programpunkter så helt ärligt klagar jag inte.

Idag är det för övrigt exakt två månader till BF – får se om denna baby likt min första är punktlig och föds på BF eller om det blir före eller efter!

Först när jag hade tagit och redigerat bilden märkte jag att magkulan också syns… Hopplöst att fotografera uppfrån numera, haha!

Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.