Jag ska bara

Under hösten bestämde jag mig för att göra det. Jag hade tänkt på det länge  och nu skulle jag göra slag i saken. Flera gånger hade jag tänkt "Yes! Idag är dagen!". Idag ska jag äntligen göra det!

 Jag skulle alltså köpa gymkort.

Det här var under hösten och jag hade tänkt hugga till på Black Friday som inföll i oktober/november, för jag tänkte att de säkert har någon häftig rea då. De hade ingen häftig rea på black friday så jag köpte inget gymkort. Och lite oförhappandes gled hösten plötsligt över i vinter. Och jag tänkte, ja men så fort jag får jullov då ska jag hugga till! Men när jullovet kom tänkte jag "ja men så fort mina dansträningar är över för i år då vet du!". Men då danssäsongen var över insåg jag, att jag ändå inte kommer vara så mycket i Vasa under den resterande månaden. Så det blev inget gymkort.

Januari: new year new whatever. Det var lite väl mycket med avhandlingsskrivande och två jobb. Jag tänkte "så fort jag fått min avhandling skriven ser ni!". Börjar ni se ett mönster här? Avhandlingen blev skriven och jag tänkte, jag men nu ska ju alla våruppvisningsprogram göras, men så fort jag får dem överstökade ska jag omedelbart bege mig till gymmet och skaffa det där förbajskade kortet. 

Jag borde ha lärt mig mer av Alfons Åberg.
Speciellt det där med hur det går då man "Jag ska bara" hela tiden.

Nu har hösten och vintern övergått till våren men vet ni: nu har jag skaffat gymkort!

IMG_1530.jpg
Gilla och kommentera gärna, också anonymt och utan e-postadress. Var snäll. Jag bibehåller rätten att radera kommentarer.